(Holystic) Marketing as a Service

Ett holistiskt synsätt handlar för oss om att ha ett helhetsperspektiv. Att ta ett steg tillbaka och se nuläge, behov, möjligheter och drömmar – med en och samma blick. 

Vår MaaS-modell är grundad i vår helhetssyn, där ledordet är flexibilitet. Det innebär att du betalar ett fast månadspris för ditt abonnemang, och får tillgång till alla kompetenser du behöver. Från alla våra medarbetare och specialister, varje månad. Utan startavgifter – med 2 månaders uppsägningstid.

Vad du behöver just nu, imorgon, eller ett år framöver kan se ganska vitt skilt ut. Abonnemanget är därför till för att du ska kunna nyttja olika tjänster och kompetenser, beroende på hur din verklighet ter sig. Vi har lika många abonnemang som vi har kunder, och inget upplägg är det andra likt. För oss är det viktiga att ta fram individanpassade och flexibla aktivitetsplaner, månad för månad. Vi vet att alla behov ser olika ut, och det är också därför vi har byggt vår modell som vi gjort. För dig, och det du behöver.

Ditt abonnemang

Ditt behov styr helt och hållet ditt abonnemang. Likaså när det kommer till storlek, för även om vi har förslag på olika typer av abonnemang vi tror kan passa så kan du egentligen välja helt fritt exakt hur stort eller litet du vill att det ska vara. 

Detta ingår i ett månadsabonnemang signerat Holy Comms:

  • Fast pris varje månad och kort uppsägningstid.

  • Credits som byts ut till marknadsföringstjänster.

  • Flexibel tillgång till ett stort utbud av kompetenser inom allt från varumärkesstrategi och projektledning till foto, film, design, copy, PR och kampanjmaterial.

  • En gemensam, skräddarsydd plan som uppfyller dina behov.

Se exempel nedan på hur en månad kan se ut i olika abonnemangsstorlekar:

Holystic Marketing

Ett holistiskt synsätt handlar för oss om att ha ett helhetsperspektiv. Att ta ett steg tillbaka och se nuläge, behov, möjligheter och drömmar – med en och samma blick. Magin som kommer därefter sker förstås även det enligt vårt holistiska mindset, på olika plan enligt olika expertiser. Det är så vi sammanför helheten – tillsammans.

Att välja Holy Comms innebär precis vad du vill att det ska innebära. Vi är en fullservicebyrå, absolut, men vi är också en partner som brinner för att hjälpa dig att nå dina drömmar. För vi vill att alla som har en dröm och ett driv ska ha möjligheten att skapa fantastisk kommunikation. Därför utgår vår modell från flexibla månadsabonnemang med transparent prissättning. 

Det är så vi definierar: Holystic Marketing. Välkommen hem till oss.

Snällhet

Transparens

Case


Säg hej!

Är du i behov av marknadsföringstjänster eller nyfiken på vår modell? Du kanske undrar över hur ett första steg skulle se ut för just er? Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

Är du nyfiken på att jobba hos oss? Läs mer om vår kultur, se aktuella tjänster eller skicka in en spontanansökan här. Vi är ett tillväxtbolag och är alltid intresserade av nya, smarta och härliga människor – och uppskattar alla spontanansökningar.