Din flexibla kommunikationsbyrå i Stockholm

Låt oss vara ärliga, smart kommunikation är inte den som är dyrast, mest högljudd eller coolast, utan den som utgår från era och er målgrupps utmaningar. Vi lever i en tid av digitalisering som inneburit att våra konsumtionsmönster och beteenden står under konstant förändring. Vikten av att kunna möta kunden, på kundens villkor har aldrig varit viktigare.

Hur allt började…

När Holy Comms startade 2018 fanns det behov av en helt ny typ av kommunikationsbyrå, och det gör det fortfarande. I en tid då varje företag måste vara sitt eget mediehus, ställer det helt nya krav på hur man kommunicerar. Du har säkert märkt att vilken typ av kommunikation du behöver ändras över tid, det är därför du behöver en lika flexibel kommunikationsbyrå för att driva försäljning effektivt.

Holy Comms är en marketing as a service-byrå. Vi tar inspiration från techvärlden, där man utmanar konventioner och inte är rädd för förändring.

och fortsätter…

Apropå det, så har vi sedan start vuxit från en person till över 30 fantastiska medarbetare, så på Sveavägen 47 hittar du allt från strateger, designers, skribenter, fotografer, filmare, PR-specialister till projektledare, alla med sin unika kompetens. I takt med att vi växer, lägger vi till fler och fler tjänster i vår Holy Menu, för att just du ska nå ut med ditt budskap på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder kommunikation till fast pris varje månad. Du vet vad du betalar för, vi har kort uppsägningstid och du får tillgång till ett brett utbud av kommunikationstjänster och kompetenser.

Så när ses vi?

TEAM

Lisa Kruse

Titel
Email

Lisa Kruse

Titel
Email

Lisa Kruse

Titel
Email

Lisa Kruse

Titel
Email

Lisa Kruse

Titel
Email

Ses på en kaffe?

Säg hej så tar vi det därifrån!

Fyll i snabbformuläret här under eller nå oss på:
+46 (0) 70 945 07 06 eller fredrik@holycomms.se

Följ oss!