VÄLJ FRITT BLAND VÅRT STORA UTBUD AV TJÄNSTER - MÅNAD FÖR MÅNAD

TJÄNSTEOMRÅDEN

Flexibla månadsabonnemang

Vi vet att dina behov ändras över tid, därför väljer du de tjänster som passar just nu. Sätt ihop ett unikt månadsabonnemang till ett fast pris och switcha tjänster när ni vill. Ni får ett dedikerat kundteam, där vi matchar ihop rätt kompetens med uppdraget och du får en dedikerad projektledare som tar ditt varumärke framåt.

Så funkar credits

Varje månad har ni ett antal credits som ni byter in mot våra tjänster. Era credits flyttas över till kommande månader om ni inte använder alla. Om det skulle det vara så att du inte behöver våra tjänster längre, har du två månaders uppsägningstid. I Holy Menu listar vi våra vanligaste tjänster och hur många credits de motsvarar – det gör det enkelt att se hur ni kan byta ut tjänster och skräddarsy varje månad.

Vi vill lära känna dig

För att få en så bra start som möjligt, så bjuder vi såklart på uppstartsworkshop, tre-månadersplan, månadsmöten och kvartalsanalys. För att nå din målbild får du tillsammans med en strateg, kundteamet och projektledare sätta planen för framtiden, japp, vi tror på långsiktiga relationer.

Vill du veta mer?

Berätta gärna vad du behöver hjälp med så tar vi det därifrån, vi älskar att prata kommunikation.