Sökes: Lead Motion Designer 

Om Holy Comms

Holy Comms är en snabbväxande kommunikationsbyrå i Stockholm. Vi definierar oss som en marketing as a service-byrå (maas) och lägger stor vikt vid att skapa flexibla, skräddarsydda och abonnemangsbaserade lösningar för våra kunder. Vi jobbar bland annat med aktörer som Apotek Hjärtat, Nordiska Galleriet, Carmex, 7Eleven, Pressbyrån, Poolia, Visma , och Carnegie – men även många mindre företag och en rad innovativa startups, som Insurely , Trine, Stylee, Spherio Group och Bärta.

Ingen av våra kunders abonnemang och upplägg är likadant som någon annans. Vårt erbjudande är helt flexibelt – varje månad planeras med de tjänster och kompetenser kunden behöver. Vi paketerar våra tjänster under sex produktområden: Strategy, Editorial, PR, Design, Film & Photo och Campaign. I varje område finns våra specialister, som samarbetar korsfunktionellt inom kundteamen.

Vi vill inte vara en svår byrå, vi hämtar vår inspiration från techvärlden och vi vill förändra de gammalmodiga strukturer som finns i byråvärlden. Våra ledord är snällhet, transparens och flexibilitet, det är så vi vill att våra kunder och kollegor ska uppfatta oss.

Vi tror på långsiktiga kundrelationer och lägger stor vikt vid att alltid leverera lite bättre än sist. Vi är under snabb tillväxt och sitter just nu på Sveavägen i Stockholm.

Om rollen

I denna roll kommer du att skapa fantastisk motion design till våra kunder. Arbetet innebär stor variation och kommer innefatta allt från mindre enkla produktioner till mer storskaliga projekt. Du kommer att ha möjlighet att arbeta både hands-on men på en konceptuell nivå där du är “go-to” personen internt vad gäller motion design. I rollen ingår också att vara rådgivande till våra kunder och du kommer ofta vara med tidigt i projektuppstarten och är delaktig i att sätta ramar för projektet. Du kommer ofta arbeta korsfunktionellt då vi både har film/foto, design och copy internt. Vi arbetar ju redan i dagsläget med motion design men vet att vi kan göra det ännu bättre, vi vill väldigt gärna att du är delaktig i att ta oss till nästa nivå. 

För denna roll ser vi att du har några års relevant erfarenhet som motion designer, med fördel från en byrå där du arbetat i kundprojekt. Du bör ha erfarenhet av:

  • Cinema 4D/Blender 
  • After Effects (med fördel även övriga Adobe-sviten)

Har du lite erfarenhet av AD/graphic design ser vi det som mycket meriterande men inget krav. I övrigt ser vi gärna att du har en bred kunskap med en förmåga att se helheten.

Vi ser gärna att du har något eller några års relevant erfarenhet och har också med fördel en relevant utbildningsbakgrund.

Vi kommer lägga mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, vi ska trivas med att arbeta ihop och du ska ha ett driv av att vilja vara med och utveckla Holy Comms. Vi är en startup, med de fördelar och nackdelar som kommer av det.

Tillträde sker så snart som möjligt. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. CV och personligt brev mailas till fredrik@holycomms.se