Premium Snacks Nordic

“Samarbetet har ökat vår effektivitet både i tid och i pengar”

Premium Snacks Nordic är bolaget som ligger bakom de populära varumärkena Exotic Snacks och Gårdschips, som distribueras mot livsmedelsbranschen i Sverige och på utvalda marknader i Norden och norra Europa.

Under varumärket Gårdschips tillverkas hantverksmässigt premiumchips lokalt i Laholm, där potatisen även odlas och skördas. Varumärket Exotic Snacks är marknadsledande inom natursnacks på lösvikt och har ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som rymmer allt från nötter till exotiska torkade frukter.

Samarbetet

Holy Comms har sedan 2023 ett löpande samarbete med Premium Snacks Nordic, där vi fungerar som deras externa marknadsavdelning och förlängda arm. Vi sköter allt från strategi, marknadsplaner, förpackningsdesign, PR, Influencer marketing, sociala medier, annonsering, eventkoordinering, film och foto.

“Holy Comms fungerar som vår externa marknadsavdelning hela vägen från marknadschefstöd och strategi till taktisk produktion av innehåll och design, vilket har ökat vår effektivitet både i tid och i pengar då allt är samlat hos en leverantör.”

– Henrik Strinning, VD på Premium Snacks Nordic

“Premium Snacks Nordic är ett företag med två fantastiska varumärken. Att ta ett helhetsgrepp om deras visuella uttryck, och se vilka snabba resultat våra insatser faktiskt ger, har varit både roligt och utvecklande.”

– Mariah Hellman, Client Director på Holy Comms

Resultat

Efter den initiala annonseringskampanjen kunde vi se ett tydligt resultat där klickfrekvensen (CTR) låg på mellan 50-150 procent högre än genomsnittet för branschen (FMCG).

Kunden upplever att produktionskostnaderna har minskat samtidigt som effektiviteten har ökat.