Visma Talent Solutions

“Med Holy Comms har jag ett extended team”

Amanda Lindberg Visma Holy Comms kundcase

HR-techbolaget Visma Talent Solutions uppdrag är tydligt: Att hjälpa bolag skapa legendariska arbetsplatser. Sedan februari 2020 är de verksamma för att med rätt verktyg och processer erbjuda bolag hjälp med hela medarbetarresan, rollen som marknadschef axlar Amanda Lindberg. Hon brinner för utveckling och att skapa värde. Den röda tråden finns i förändringsresan. 

– Jag trivs när man får köra på, där ingen slår dig på fingrarna om du gör fel. Det viktigaste för mig är att känna mig inspirerad av engagemanget.

För att öka varumärkeskännedom om Visma Talent Solutions och jobba mer mot HR-chefer ville de skapa en egen site. Ambitionen var att med grunden i SEO, ha en plattform där bolagets erbjudande tydligt framgick. Men Amanda insåg tidigt att hon inte skulle kunna få igenom det utan ytterligare kompetens.

– Även om jag är överallt kan jag inte få igenom allt om det bara är jag. Holy Comms kunde ta ett helhetsgrepp kring det vi gör. Direkt efter första mötet med dem kände jag att jag inte behövde träffa några andra. Holy Comms förstod våra utmaningar och vår potential på ett sätt jag inte tyckte att någon annan hade gjort.

Att få mycket i rullning på en gång, utan att tumma på flexibiliteten, gjorde att ett samarbete med Holy Comms och markering as a service-modellen passade väldigt bra. 

– Även om vi behöver ha ett fokus och tänk i vad vi ska göra i ett eller två kvartal framåt kan det alltid förändras och behöva nischas åt olika håll. Men jag vill inte fundera i ett halvår innan jag testar, jag vill köra på – då är det så skönt att den flexibiliteten och kompetensen finns hos Holy Comms. Jag behöver inte ha fler byråer utan Holy Comms är hela kontakten – de löser allt. 

Ihop med Holy Comms har Visma Talent Solutions, förutom den digitala sajten, tagit fram en podd för att ge perspektiv på HR-branschen. Ett koncept som även blivit podd-TV.

– HR-Sverige är hungriga efter kunskap, så vi började bjuda på det genom en leadership-serie där vi intervjuade HR-experter. Där har vi haft hjälp av Holy Comms med både produktion, grafik och efterbearbetning. 

Sedan samarbetet med Holy Comms tog fart har Amanda kunnat genomföra mer än vad som annars hade varit möjligt. Framåt kommer mer fokus läggas på optimering och SEO i kombination med sociala medier och content.

– Med Holy Comms har jag som ett extended team. De gör att jag faktiskt kan få ut leveranser på flera plan. Holy Comms passar verkligen alla som behöver den förlängda armen av resurser. Det finns så mycket kompetens att hämta där. 

Se Visma Talent Solutions podd-tv här (klick!).