Lisa Kruse gästar podden #KommuniceraMera!

Vår grundare Lisa Kruse gästar podden #Kommuniceramera, som drivs av Sophie Hedestad och är ett verktyg för alla som vill nå både sina privata och professionella mål. I avsnittet delar Lisa med sig av sina bästa, konkreta råd för entreprenörer som skalar upp sina bolag – men även för dig som funderar på att starta igång ditt företag.

I podden berättar Lisa om:

  • Hur hon lägger upp arbetet med Holy Comms säljarbete – varför hon jobbar med kalla mail, när hon skickar dem och vilken respons hon får.
  • Sina bästa tips för att nätverka, både idag och när Holy Comms var nystartat.
  • Varför hon tycker att debatten om kvinnligt entreprenörskap saknar ett viktigt perspektiv.

Missa inte den här halvtimmen som är boostad med mer energi än ditt morgonkaffe! Du hittar avsnittet där poddar finns, exempelvis här på Spotify (klick)!


Mer info om avsnittet, från #Kommuniceramera:

Lisa driver Holy Comms tillsammans med maken Fredrik Kruse. På knappt fyra år har de skolat in första barnet på förskola, fått andra barnet och haft med henne på kontoret under ett år, byggt bolaget från 1 person till 35 och överlevt både pandemi, krig och inflation. Det har varit intensiva men mycket lärorika år. Hon strävar nu bland annat efter att få fler kvinnor att starta eget och samtidigt förstå fördelarna man kan ha som kvinna i en mansdominerad roll.

Lisa grundade Holy Comms några månader innan pandemin. När större reklambyråer förlorade kunder till följd av åtstramade marknadsbugetar såg Lisa ett ökande behov av mindre tjänster, vilket är grunden till varför det gått så bra för Holy Comms. Lisa ger konkreta tips på hur man kan tänka under utmanande situationer som en pandemi eller en lågkonjunktur. Detta avsnittet har vi fokus på att bygga bolag, entreprenörskap, försäljning och att nå aggressiva säljmål.