Fredrik Kruse, vd på Holy Comms, i intervju med Wint om tillväxten

Fredrik Kruse, Holy Comms CEO och ena hälften av bolagets ägarpar, ger sin syn på hur teknik, redovisning och företagsdrift kan och bör samverka.

När byrån började växa, gjorde även högen med kvitton det. Fram till början av 2020 använde sig Holy Comms av en traditionell redovisningskonsult, dit Fredrik gick och lämnade bolagets kvitton och fakturor. Genom att byta till Wint, en automatiserad bokföringstjänst, frigjorde Fredrik och Holy Comms mycket tid och undvek huvudvärk. I takt med att byrån fortsatte växa, gjorde även samarbetet med Wint det. Därför är vi glada över att få berätta om vår resa i en nypublicerad intervju med Fredrik i Wints kanaler – som du även kan hitta hos Dagens industri.

– Att företag inte har behov eller råd med en hel marknadsföringsavdelning är vanligt. Jag började fundera på hur vi kunde sätta ihop ett bra kunderbjudande och hur vi på bästa sätt skulle kunna möta kunders behov. Vissa behöver exempelvis hjälp med att skapa leads, andra med strategiskt marknadsföringsarbete och en tredje med PR-arbete. Vi såg ett behov av ett företag som oss, som kan verka som en flexibel kommunikationsbyrå med anpassningsbara paketlösningar till företag inom egentligen alla branscher. Och konceptet har vuxit därefter, säger Fredrik till Wint.

Missa inte intervjun om hur Fredrik paketerade Holy Comms MaaS-lösning, du hittar den här (klick!).
Och här *klick* hittar du intervjun i Dagens industri