Brightmill

Brightmill: “Holy Comms engagemang är exceptionellt”

Henrik Engstam Phalén, vd, Brightmill.

Interimsbyrån Brightmill är ett nischat rekryteringsbolag inom interim management. De är en av landets ledande aktörer inom sin gren och fick 2019 sin första Di Gasell. 

När Brightmill började jobba tillsammans med Holy Comms var målet att bjuda kunder och kandidater på kvalitativt content. 

Henrik Engstam Phalén, vd och grundare:

“Vår bransch är kraftigt konkurrensutsatt. Både våra kunder och kandidater ställer höga krav på sina leverantörer. De kontaktar inte företag som de inte redan har fått ett förtroende för. Vårt initiala uppdrag till Holy Comms var att hjälpa oss med att bjuda på kunskap för att visa vår kompetens och bredd. Vi tror att vi adderar mest värde när vi pratar så lite om oss själva som möjligt, utan istället bjuder på content som är intressant för våra målgrupper. Holy Comms delar samma filosofi.”

Samarbete 

“Vårt samarbete med Holy Comms började med content, men växte snabbt i omfattning till ett betydligt större samarbete. Holy Comms förstår vår affär, vilket är en grundförutsättning för oss. Rekryteringstjänster kan verka lätt att greppa för många, men om man inte förstår alla aspekter av interim management är det svårt att skriva om det. Holy Comms var engagerade från dag ett. De håller i extremt många externa kontakter åt oss. Ett tydligt exempel är alla intervjupersoner till våra artiklar. De fångar dem, hur högprofilerade de än är, och får till intervjuer med dem på ett trovärdigt och värdeskapande sätt.”

Idag innefattar samarbetet ytterligare ett tydligt mål.

“Tillsammans med Holy Comms håller vi just nu på med en större contentsatsning för ökad synlighet på Google. Vi har redan börjat se väldigt positiva resultat. Holy Comms har hjälpt oss med att ta ett omtag i att skapa nytt, intressant content på hemsidan som skapar engagemang hos våra besökare.”

“Holy Comms är en mindre byrå som visar ett otroligt stort engagemang. Alla i teamet från Holy Comms går helhjärtat in för vårt samarbete. De är superengagerade och vi får snabba svar närsomhelst; vi har till och med en Slack-kanal ihop. Jag har jobbat med väldigt många byråer genom åren, även innan Brightmill. Skillnaden mellan dem och Holy Comms är engagemanget; det är exceptionellt bra. Dessutom är de väldigt leveranssäkra.”